Vélemények

Vidács Jenő

Amikor eladót kerestem a boltomba, a hirdetésemre 83 (nyolcvanhárom!!!) jelentkezés érkezett. A rengeteg interjú után végül három jelentkező maradt, akik közül sehogyan sem tudtam választani. Ekkor kértem először segítséget Gizellától. Meglepetésemre olyan információkat is adott, amilyeneket az interjúk során bizony nem tudtam kideríteni. Az elemzésben az előre kiválasztott szempontok szerint egy skálán is értékelte a pályázókat. Így végül, tisztán racionálisan tudtam választani. Egy másik alkalommal már az előzetes szűréshez kértem Gizella segítségét. Ezzel a módszerrel már az interjúk előtt kiszűrhettük azokat, akik a legfontosabb elvárásoknak sem feleltek meg (pl. nem megfelelő a konfliktuskezelésük). Így a szóbeli beszélgetésen már elég volt csak a szakmai szempontokra figyelnem, így is könnyedén megtaláltam a megfelelő személyt. Sokkal rövidebbé vált ezáltal az egész procedúra.

Magda Attila
értékesítési szakértő, tréner / magdaattila.hu

Értékesítési szakértői szemmel nézve a szakvéleményedet a következőket gondolom: Ha a vezetők az értékesítők kiválasztása során a Te munkádat is igénybe véve hozzák meg a döntésüket, akkor sokat tesznek azért, hogy valóban alkalmas munkatársra találjanak már az első alkalommal. Az eredmény? Komoly idő- és pénzmegtakarítás, és ami még fontosabb, a kívánt értékesítési eredmények elérése.

Talabos Viktória
tanácsadó / talabosviktoria.hu

Sok befejezetlen dolog volt eddig az életemben, pl. 3 egyetem, egyéb félbehagyott tanfolyamok stb. Addig mondogatták, míg lassan tényleg elkezdtem elhinni magamról, hogy soha semmit nem tudok befejezni és ez odáig fajult, hogy már jóformán belevágni sem mertem új dolgokba. Gizella és a grafológiai elemzés új aspektusban tárta fel a képességeimet, így már tökéletesen tiszta előttem, hogy a régmúlt hibás lépései valójában csak nem testhezálló választásokból fakadtak és nem értelmi vagy kitartásbeli hiányosságok miatt állítottak meg az akadályok. Immár egy letisztult énképpel vagyok gazdagabb Gizellának köszönhetően, a jövőbeli terveimet is a grafológiai elemzésben foglaltaknak megfelelően alakítottam át. Még az elején tartanak a különféle projektek, de már predesztinálható a pozitív végkifejlet! 🙂

Kelkó Tamás
vállalkozásfejlesztő / kelko.hu

Azt kell mondjam, hogy a grafológiai elemzéseddel nagyon mélyen belém látsz. Igazából nem is tudok mit hozzátenni, nem találtam olyan dolgot sem, amivel vitatkozhatnék, korrekt az elemzés. Igaz, újat sem mondott, mert szerencsére elég jól ismerem magam. Éppen emiatt a veszélyekről, amikre felhívod a figyelmem, pontosan tudok, és folyamatosan dolgozom az elhárításukon.

Erdei Péter
ügyvezető igazgató

Telitalálat: az Ön által biztosított meghitt, közvetlen, emberi légkör megnyitotta a résztvevőket. Észrevételeit szívesen fogadták. Ezt abból láthattuk, hogy egymásnak tanácsolták, hogy keressék fel Önt és sorban állás is alakult ki az Önhöz való odajutásban. Ugyanakkor hálás vélekedésüket, megelégedettségüket szavakban is megfogalmazták. … Szívesen ajánljuk mindenki számára megnyerő személyiségét, és remélem, hogy a későbbiekben is számíthatunk Önre, mert örömmel hívjuk, programunk sikerét látjuk az Ön közreműködésében.

Priskin Petra
26 éves szociálpedagógus

Hálásan köszönöm, hogy elkészítette számomra a személyiségképemet. Nagyon jól összefoglalta minden negatív és pozitív tulajdonságomat. Habár mindegyikkel tisztában voltam, mégis sokkolóan hatott. Így, hogy le lett írva és össze lett gyűjtve mi mindenre kell odafigyelnem a pozitív változásom érdekében, úgy gondolom, hatékonyabban tudom véghez vinni. Még egyszer köszönöm, hogy időt és energiát áldozva segítette fejlődésemet.

Varga Zsófia
23 éves menedzserasszisztens

Főként kíváncsiságból kértem egy elemzést Gizitől. A kész munka elolvasása közben teljesen meglepődtem, mert nem is hittem, hogy ennyi mindent ki lehet olvasni az írásomból és ezek mennyire igazak rám. Külön örülök, hogy kicsit részletesebb elemzés készült, így bővebb képet kaptam magamról, a tulajdonságaimról. Az elemzés rendszerezett, érthető és precíz volt, Gizit csak ajánlani tudom!

Magda Attila
vállalkozó / magdaattila.hu

Nagyon köszönöm az elemzést, amit a kézírásom alapján készítettél rólam. Mint a személyiségfejlődés elkötelezett híve most már a gyakorlatban is tudom, hogy milyen fontos az, hogy az ember az önismeret terén ne csak a személyes tapasztalataira és a másoktól kapott visszajelzésekre támaszkodjon. A tőled kapott személyiségkép abszolút én vagyok minden hibámmal és erényemmel együtt. Úgy gondolom, hogy sokat fog segíteni abban, hogy még kiegyensúlyozottabban éljem az életemet. Most, a szakvéleményed kézhezvétele után öt nappal, és többszöri átolvasás után úgy látom, hogy a vállalkozásomban is komoly összegekben kifejezhető bevétel növekedést eredményez, ha felhasználom azokat az információkat, amiket a kézírásomból „kiolvastál”.

V. Jenő
51 éves vállalkozó

Nagyon köszönöm az elemzést, kellemes meglepetés volt számomra, hogy korábban elküldted, és nem kellett hétfőig várnom. Én ezekkel az emberekkel, egy alkalommal 10-15 percet beszélgettem, a benyomásaim alapján van, amit ugyanúgy tapasztaltam, mint az elemzésedben megírtál, más dolgokat viszont nem tudtam ennyi idő alatt megállapítani, sőt, még következtetni sem. Ezért örülök, hogy ehhez a módszerhez folyamodtam, és nem is tudod elképzelni, hogy milyen hálás vagyok Neked...

B. Péter
22 éves orvostanhallgató

… meg kell mondanom, Ön nem a semmiért kapott 5-öst a szakdolgozatára… Először tényleg azt gondoltam, hogy csak azt írom le, amivel nem értek egyet, de most újra olvasva az elemzést, arra jutottam, hogy mégis csak azokat a dolgokat is amik megdöbbentően igazak: A munka, a szociabilitás és az érzelmi rész egy az egyben illik rám, azonban a pályaválasztásos résznél tényleg ledöbbentem…. nagyon tetszett az elemzés, igen pontos volt.

Zs. Róbertné
65 éves tanárnő

Köszönöm, hogy foglalkozott velem! A férjemmel és a lányommal is elolvastattam a jellemzését, és igen találónak vélték ők is. ... A megállapításai jól illeszkednek az én én-képemhez, tényleg szívből gratulálok a munkájához, és további sikereket kívánok.

Kuklis Mariann
26 éves

Olvasva a véleményeket, én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.... döbbenettel olvastam az elemzést, mivel teljesen magamra ismertem... hogy a félelmeimre, és a belsőmre ennyire rávilágítson valaki még nem volt példa eddigi életem során. Még egyszer hálásan köszönöm.

Sz. I.
29 éves hölgy

Úgy érzem, hogy szinte minden állítással tudok azonosulni, és nagyon meglepő olyan dolgokat olvasni magamról, amiket legbelül, mélyen éreztem, de nem tudtam megfogalmazni. Így leírva meg csak bólogatok, hogy hát igen 🙂 Hihetetlen, hogy ennyi mindent le tudott szűrni az írásomból! Úgy érzem, hogy a jövőben az elemzése segítségével sikerül majd egy valós énképet látnom és megtalálnom a számomra leginkább megfelelő hivatást. Köszönöm a munkáját, nagyon meg vagyok elégedve!!! 🙂

Svantek Andrea
könyvelő

Nagyon szépen köszönöm a jellemzést. Többet mutatott számomra, mint az előző gyors jellemzés. Csodálom, hogy ennyi mindent el tud mondani néhány leírt sorból. Szerintem rám illő a jellemzés mindenben. Nagyon szép tudomány az Öné és ilyen gyorsan tud az álarc mögé nézni. A leírt szavak nem hazudnak hozzá értő kézben, mint ahogy nem hazugság a szem és kéz mimikája sem. Csodálom azokat, kik mindezekből értőn tudnak a tanult pózok mögé látni. Gratulálok a munkájához és sok sikert kívánok mindenben.

V. Ilona
32 éves

Nagyon szépen köszönöm a kimerítő elemzést és a kérdésekre adott válaszokat is. Még alaposabban nem volt időm áttanulmányozni, csak átfutottam az elemzést, de ha ez mind igaz, akkor nagyon elégedett vagyok magammal... Talán egy-két dologgal kapcsolatosan van más véleményem, összességében szerintem nagyon igaz minden, amit leírt.... Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget! Azt gondolom a segítségét még a későbbiekben is igénybe veszem, illetve ajánlom mindenkinek, aki hasonló elemzést szeretne csináltatni.” „Egészen sokszor átolvastam azóta az elemzést, és tényleg rengeteg dolog igaz rám. Egy-két dolgot nem érzek csak úgy, ahogy le van írva, de ha utána gondolok, tényleg van benne valami…

Tősi Julianna
19 éves tanuló

Nagyon érdekes és jó érzéssel eltöltő élmény volt olvasni az elemzést. Testvéremék teljesen rám ismertek, én pedig sok mindenen kezdtem el gondolkodni. Mindannyian nagyon elégedettek vagyunk, és köszönjük szépen!

Dr. Veress Zsolt
jogász

Az első referenciám volt: A legelső benyomásom a munkádról az "az annyát, ezt meg honnan a fenéből tudja????" Felkiáltás volt. Annyira telibe talált oly sok ponton, hogy a csodálkozás első órái után mélyen magamba nézésre késztetett. Volt néhány pont, amivel kevéssé értettem egyet, de már e pillanatban nem tudom melyek voltak ezek, mindenesetre az összképen semmit sem csorbított, hogy őszintén gratuláljak, s megköszönjem az áldozatos munkádat. Bár gondolom, Neked nem áldozat, Te ezt élvezed.