Személyiségkép készítése

Ha a cégvezető nem rendelkezik megfelelő szakmai és vezetői kompetenciákkal, a cége sem lehet kellően hatékony.

 

Kép
Ön tisztában van saját képességeivel?
 
A megfelelő önismerethez sokféle út vezet.
Válassza a legegyszerűbbet: nézzen bele a tükörbe!
De ne csak az előszobában, mert ott csak a külső tulajdonságait láthatja. (Fotó: www.freedigitalphotos.net)
 
Miért olyan fontos a megfelelő önismeret?
 
Ha ez a kérdés foglalkoztatja, olvassa el az önismeret fontosságáról korábban írt bejegyzésemet, ahol  részletesen kifejtem ezt a kérdést.  
 
Tudja Ön, hogy a kézírásában a teljes személyisége leképeződik?
 
Talán Ön is találkozott már rendezvényen grafológussal, aki kézírása alapján 10-15 percben meglepő pontossággal föltérképezte az Ön legfontosabb tulajdonságait, majd talán segített annak tisztázásában is, hogy legégetőbb problémájának megoldásához milyen irányokba indulhat el. Jóval több információval szolgál, a teljes személyiségkép.
 
Ilyenkor a grafológus egészen aprólékos vizsgálatnak veti alá a kézírást, majd a kiolvasott jelentéseket, az életvezetés főbb jellemzői alapján csoportosítva, részletes képet ad a személyiségről.
Amennyiben több, különböző időpontban és helyzetben készült írás is a rendelkezésére áll, akkor tud igazán megbízható, úgynevezett mélyelemzést készíteni a szakember.
Ezt a formát akkor célszerű kérni, ha valaki komolyabb életvezetési fordulópont előtt áll (pályaválasztás, párválasztás,…), vagy élete válsághelyzetbe került, aminek nem látja tisztán az okait és emiatt a kivezető utat sem.
A legfontosabb tulajdonságcsoportok, melyekre fény derülhet a kézírás alapján:
  • Mentális képességek: gondolkodás (sebessége, módja, lényeglátás, logika, memória,…),érdeklődés (irányultsága, figyelem,…), problémamegoldás (kreativitás, rugalmasság, racionalitás,…)
  • Energiák: készlete, beosztása, terhelhetőség,…
  • Munkamód: tempó, tervezés, kitartás, önállóság,irányítói képességek, döntés, felelősségvállalás
  • Motivációk: kötődési igény, autonómia, biztonság igénye,hatalomvágy, elismerés igénye,…
  • Másokhoz való viszony: kötődés, alkalmazkodás,extra-, introverzió, kommunikáció, dominanciaigény, konfliktuskezelés,…
  • Érzelmek, akarat: temperamentum, spontán vagy tervezett megnyilvánulások,érzékenység, indulatkezelés, impulzivitás, élménykészség,… akarat
  • Önmagához való viszony: önértékelés, önbizalom,önkontroll, önfejlesztési igény,…
Fontos tudni, hogy a grafológus nem tud helyettünk döntéseket hozni, nem fog konkrét tanácsokat adni arra vonatkozóan, hogy mi legyen a következő lépésünk, nem is ez a feladata.
Segíthet azonban abban, hogy önmagunkról elfogulatlan képet kapjunk, hogy megismerhessük rejtett képességeinket, amelyek eddig nem kerültek kiaknázásra, vagy szembesítsen olyan tulajdonságainkkal, amelyek esetleg okozói lehettek az adott nehéz helyzet kialakulásának.
Ezáltal abban nyújt segítséget, hogy mi magunk könnyebben megtalálhassuk a helyes irányt a továbblépéshez.
 

„Azt kell mondjam, hogy a grafológiai elemzéseddel nagyon mélyen belém látsz. Igazából nem is tudok mit hozzátenni, nem találtam olyan dolgot sem, amivel vitatkozhatnék, korrekt az elemzés. Igaz, újat sem mondott, mert szerencsére elég jól ismerem magam. Éppen emiatt a veszélyekről, amikre felhívod a figyelmem, pontosan tudok, és folyamatosan dolgozom az elhárításukon. „

Kelkó Tamás – HR tanácsadó
 

Szívesen belenézne a tükörbe, mely belső tulajdonságait mutatja?

 
Kérjen árajánlatot most:
 
 
 
 
 

Mi fog történni, ha elfogadja a segítségemet?

Ahhoz, hogy írása alapján pontos következtetéseket tudjak levonni, szükségem lesz az író személy néhány adatára és az illető beleegyező nyilatkozatára.
Fontos tudni, hogy elemzés csak az írás készítőjének beleegyezésével történhet!
Az ehhez szükséges nyomtatványt innen letöltheti >>>
 
Az elemzés elkészítéséhez szükségem lesz az Ön (illetve az elemzendő személy) által készített eredeti írás(ok)ra, melyeket a beleegyező nyilatkozatával együtt postán juttathat el hozzám. Az írás elkészítésével kapcsolatos tudnivalókat itt olvashatja (és töltheti le) >>>
 
 
Mennyibe fog mindez kerülni Önnek?
 
 
Személyiségkép készítése
Nettó ár
Bruttó ár
Egyszerű személyiségkép
(3-4 oldal)
20 000 Ft / fő
25 400 Ft / fő
Teljes személyiségkép:
Főbb személyiségterületek (6-8 old.)
30 000 Ft / fő
38 100 Ft / fő
Mélyelemzés:
Több írásminta alapján
36 000 Ft / fő
45 720 Ft / fő
 

„Nagyon köszönöm az elemzést, amit a kézírásom alapján készítettél rólam. Mint a személyiségfejlődés elkötelezett híve most már a gyakorlatban is tudom, hogy milyen fontos az, hogy az ember az önismeret terén ne csak a személyes tapasztalataira és a másoktól kapott visszajelzésekre támaszkodjon. A tőled kapott személyiségkép abszolút én vagyok minden hibámmal és erényemmel együtt. Úgy gondolom, hogy sokat fog segíteni abban, hogy még kiegyensúlyozottabban éljem az életemet. Most, a szakvéleményed kézhezvétele után öt nappal, és többszöri átolvasás után úgy látom, hogy a vállalkozásomban is komoly összegekben kifejezhető bevétel növekedést eredményez, ha felhasználom azokat az információkat, amiket a kézírásomból ‘kiolvastál’”.  

Magda Attila értékesítési szakértő, coach, tréner
magdaattila.hu
 
Kérjen árajánlatot most: