XV. Jubileumi Pszinapszis

2011. április 13. szerda Kategória: Önismeret, Rendezvény grafológia

Pszinapszis

 
 

Kicsit rendhagyó módon, most egy igen érdekes hétvégi rendezvényre hívom föl a figyelmét.

 
 
A Pszinapszis, kicsit hosszabb nevén: Budapesti Pszichológiai Napok, egy kizárólag egyetemi hallgatók szervezésében megvalósuló három napos tudományos és kulturális rendezvény, melynek célja, hogy a pszichológiát minél közelebb hozza az emberekhez, a szakmabeliek számára pedig lehetőséget adjon az egymással való találkozásra, mintegy országos szakmai fórumként működve.
 
A rendezvény eleinte csupán 100 főt vonzó egyetemi előadássorozatnak indult, de mára már jócskán kinőtte ezt a szerepet és mintegy 3 – 4000 látogatója van, akik nemcsak szakmabeliek, hanem érdeklődő laikusok is.
 
A Jubileumi 15. Pszinapszis 2011. április 15-17. között kerül megrendezésre az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban
 
Az idén a rendezvény fő motívuma a „Határok nélkül” címet viseli.
Ennek megfelelően lesznek előadások és műhelyek, kerekasztal beszélgetések, és civil előadások, melyek az én határaival és azok veszélyeztetésével, a határok csoportban történő feloldódásával foglalkoznak, ugyanakkor szerepet kap a pszichológia és határtudományainak kapcsolata, a tudományok közti határvonalak lebontásának lehetősége is. Az előadások között megjelennek a csoportközi határok, és az azokat mozgató dinamika. Szó lesz az egészség és a betegség közötti határvonalról, illetve annak mesterkéltségéről és sok egyéb érdekes témáról.
Az idei év újdonsága, hogy az országhatárok is megnyílnak, vagyis külföldi csoportok is érkeznek az angol nyelvű előadásokra, workshopokra.
 
A tudomány mellett a kultúra is szerepet kap. Napközben kiállítások, performanszok, színházi előadások láthatók, este koncerteken, stand-up comedy előadásokon lazíthatnak a vendégek.
 
Természetesen most sem hiányozhatnak a rendezvényről a pszichológia társtudományának a képviselői, a grafológusok sem, akik gyorselemzés formájában adnak lehetőséget a grafológiával és egyben önmagunkkal való ismerkedésre mindazoknak, akik kézírásukkal fölkeresik őket.
 
Ha érdeklik a pszichológia rejtelmei,
ha szeretne találkozni az ország neves szakembereivel,
ha szeretne grafológiai gyorselemzésen részt venni,
ha szeretne akár velem is megismerkedni vagy találkozni,
ne hagyja ki a lehetőséget!
 
Jöjjön el és találkozzunk 2011. április 15-17. között az
Angyalföldi József Attila Művelődési Központban!
 
A részletekről bővebben olvashat a pszinapszis.hu/15  oldalon.
 
Látogasson meg! Várom!
 

Szóljon hozzá Ön is!

Feliratkozás

Kövesse a hozzászólásokat RSS-en. Iratkozzon föl erre: XV. Jubileumi Pszinapszis

Előző bejegyzés