Munkaerő- és vezetőkiválasztás

Ha Önnek olyan kicsi vagy közepes méretű cége van, ahol nincs önálló HR szakember, aki levenné válláról az új munkatárs kiválasztásával járó terheket, akkor a legjobb helyen jár.
  • Előfordult már Önnel, hogy elárasztották a beérkező pályázatok és hirtelen azt sem tudta, kiket hívjon be interjúra?
  • Előfordult már Önnel, hogy az interjúk után is fölmerültek olyan kérdések, amikre nem voltak meg a válaszok?
  • Előfordult már Önnel, hogy az utolsónak maradó 2-3 jelöltből nehezére esett a választás és úgy érezte, jó lenne még pár hasznos adat a döntéshez?
Végiggondolta már, hogy egy új munkatárs csak akkor fog tudni megfelelő hatékonysággal dolgozni a maga területén, ha ehhez nem csak a szakmai tudása megfelelő, de személyisége is passzol a tennivalókhoz?
 
Tudja Ön, hogy az állásinterjún mindenki a legelőnyösebb arcát mutatja? Sokan már a testbeszédüket is tudatosan alakítják úgy, hogy ezzel pozitív benyomásokat keltsenek az interjúztatóban. Tudja Ön, hogy még a személyiségtesztek válaszai is megtanulhatók?
 

De ne aggódjon!

 
Van egy módszer, amit nem lehet becsapni, amit hiába próbál meg valaki manipulálni, ezzel legrosszabb esetben is csak önmagára vet rossz fényt.
Írásunkban több, mint 150 írásjellemző vizsgálható, miközben az ember mindössze 5-7 dologra képes párhuzamosan figyelni. Ha valaki megosztja Önnel 15-20 sornyi írását, akkor ebből biztosan kiolvashatók a legfontosabb személyiségjellemzői.
Hogy melyek a legfontosabb jellemzők? Azok, amik ahhoz nélkülözhetetlenek, hogy az illető hatékonyan tudjon profitot termelni az Ön cége számára.
 

„Amikor eladót kerestem a boltomba, a hirdetésemre 83 (nyolcvanhárom!!!) jelentkezés érkezett. A rengeteg interjú után végül három jelentkező maradt, akik közül sehogyan sem tudtam választani. Ekkor kértem először segítséget Gizellától. Meglepetésemre olyan információkat is adott, amilyeneket az interjúk során bizony nem tudtam kideríteni. Az elemzésben az előre kiválasztott szempontok szerint egy skálán is értékelte a pályázókat. Így végül, tisztán racionálisan tudtam választani.

Egy másik alkalommal már az előzetes szűréshez kértem Gizella segítségét. Ezzel a módszerrel már az interjúk előtt kiszűrhettük azokat, akik a legfontosabb elvárásoknak sem feleltek meg (pl. nem megfelelő a konfliktuskezelésük). Így a szóbeli beszélgetésen már elég volt csak a szakmai szempontokra figyelnem, így is könnyedén megtaláltam a megfelelő személyt. Sokkal rövidebbé vált ezáltal az egész procedúra.”

Vidács Jenő
Talizmán Játékbolt

 

A legtöbbet akkor tudok segíteni, ha már az álláshirdetés megírása előtt felveszi velem a kapcsolatot.

 
Fontos, hogy pontosan fölmérje, milyen feladatokat fog végezni az új munkatárs és ehhez milyen személyiségjellemzőkre, szakmai tudásra, végzettségre van szükség.
A jól megfogalmazott hirdetésre talán kevesebben fognak jelentkezni, de ők éppen azok lesznek, akik leginkább megfelelnek az Ön elvárásainak.
 
Ahhoz, hogy a beérkező pályázatok alapján történő előzetes szűrésben is segíteni tudjak, az álláshirdetésben kézzel írott motivációs levelet célszerű kérni és meg kell említeni, hogy a beérkező anyagot grafológus is vizsgálni fogja. Jogukban áll eldönteni, hogy ilyen feltételek mellett is akarnak-e pályázni.
 
Amennyiben csak az utolsó rostánál kívánja igénybe venni szolgáltatásomat, akkor az utolsó 2-3 főtől kell csak kézzel írt anyagot kérni a grafológiai vizsgálathoz. Természetesen ebben az esetben is szükséges a jelentkező személyek hozzájárulása.
 

Ne vegyen többé „zsákbamacskát”!

Segítek, hogy a kiválasztás gyors és eredményes legyen.

 
Kérjen árajánlatot most:
 
Lépjen kapcsolatba velem!
 
 
 

Mi történik, ha elfogadja a segítségemet?

Az előzetes szűrés a cég által meghatározott helyen és időben történik, óradíj ellenében.
A cég kiválasztásban illetékes munkatársával közösen vizsgáljuk át a beérkezett pályázatokat, melynek során kiválasztjuk azokat a jelentkezőket, akiket azután interjúra hív a cég illetékese.
 
Az interjúk alapján végül kiválasztásra kerülő, legjobban megfelelő jelentkezőkről (utolsó rosta) célszerű részletesebb elemzést készíteni, melyben az alap tulajdonságok mellett pontosan azokat a jellemzőket vizsgálom meg, amire az adott pozícióban szükség van a hatékony működéshez.
A vizsgálat végén Ön egy összehasonlító grafikont is kap, melyen pontosan látni fogja, hogy melyik jelentkezőnek mik az erősségei, illetve gyengéi, ami alapján magabiztosabban tudja kiválasztani a leginkább megfelelő munkatársat.

 

Mennyibe fog mindez kerülni Önnek?

 
Munkaerő és vezetőkiválasztás
Nettó ár
Bruttó ár
Előzetes szűrés
(vidékre plusz útiköltség)
7000 Ft / óra
8890 Ft / óra
Utolsó rosta:
Alap személyiségjellemzők
20000 Ft / fő
25400 Ft / fő
Szempontok szerinti elemzés
1500 Ft / fő / szempont
1905 Ft / fő / szempont
Összehasonlító grafikon
2500 Ft
3175 Ft
 
Kérjen árajánlatot most:
 
Lépjen kapcsolatba velem!
 
 
 
 

Vezetőkiválasztás:

Ha minden pozícióba megtaláltuk az ideális munkatársat, ez szükséges, de nem elegendő feltétele a hatékony és sikeres működésnek.
 

A megfelelő vezető hiányában nem lesz kellően megszervezett és összehangolt a munka.

 
Nem mindig abból lesz jó vezető, aki a szakma legjobbja. A hatékony vezetéshez plusz képességekre is szükség van, ami a grafológia segítségével nagyszerűen föltérképezhető. Az sem mindegy, hogy milyen területen, milyen munkatársakat kell irányítania.
Sokszor az a legjobb, ha belső munkatársak közül választjuk ki a vezetőt, máskor viszont célravezetőbb, ha kívülről találunk valakit erre a posztra.
 
Kérjen árajánlatot most:
 
Lépjen kapcsolatba velem!