Bemutatkozás

 

Sármásiné Erdődy Gizella vagyok.

 

 Már gyermekkoromban találkozhattam a grafológiával, mert édesapám hobbiként foglalkozott írások elemzésével. A szakma mégis, csak évtizedekkel később érintett meg annyira, hogy behatóan kezdjek vele foglalkozni.
 
Először édesapám könyveit olvastam végig, és már ekkor több személyiségképet készítettem írások alapján ismerőseimről. Ám egyre inkább éreztem a professzionális tudás hiányát. Ezért hamarosan beiratkoztam a Grafológiai Intézet három éves OKJ-s képzésére, ahol végül megszereztem az emelt szintű grafológus oklevelet.
 
Eleinte főleg magánszemélyeknek készítettem személyiségképet az írásuk alapján. Közben lassan megtaláltak céges megrendelők is, így egyre inkább beleástam magam abba, hogyan segíthet a grafológia a cégek hatékonyságának növelésében és persze megismerkedtem a munkaerőkiválasztás rejtelmeivel is.
 
Jelenleg, elsősorban olyan kisebb cégeknek igyekszem segíteni új munkatárs vagy vezető kiválasztásában, akiknél ezt a feladatot a cégvezető végzi vagy valamelyik, nem elsősorban HR- es tapasztalatokkal bíró munkatárs.
 

A legtöbbet akkor tudok segíteni, ha már az álláshirdetés kiírása előtt fölveszi velem a kapcsolatot.

 
Ha az Ön cégében van HR-es munkatárs, neki is segítségére lehetek, akár már az előzetes szűrés során, akár a végső döntés megkönnyítésében, biztosabbá tételében.
 
Lépjen kapcsolatba velem!
 
 
 
Részlet a 2009. május 8-án megjelent Agykontroll hírlevélből:

„… figyelmedbe ajánlom egy társunkat, Gizellát, aki profi grafológus. Ha szeretnél saját kézírásod vagy ismerősöd kézírása alapján mélyebb információkhoz jutni, javaslom vedd fel vele a kapcsolatot.
Sok sikert!
Domján László”